Lämminhenkinen ateriapalvelu Joensuun alueella

Ateriapalvelumme huolehtii rakkaillesi ravitsevan ruoan joka päivä

Ruoka on rakkautta. Tuoksuva, höyryävä, herkullinen ruoka-annos, jota alkaa odotella jo tuntia ennen lounasaikaa. Kurkistella ikkunoista, milloin se ateriapalvelun iloinen lähetti taas saapuu. Ovikellon soitto, hyväntuuliset tervehdykset. Lämpöinen paketti, jonka saa istahtaa rauhassa avaamaan. Omassa kodissa, oman pöydän ääressä. Hyvän ruoan jälkeen makoisat ettonet, pää oman sohvan pieluksilla.

Kotoruoka maistuu kodilta.

Jätä viesti, niin soitamme sinulle!


  Kokemuksia Kotoruoan ateriapalvelusta

  {

  Nopea reagointi

  ”Ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Hinta on ollut sopiva. Olette nopeasti pystyneet reagoimaan mahdollisiin lisätilauksiin.”

  Eija Weeman, Kontiolahti

  {

  Ystävällinen ateriapalvelu

  ”Ruoka on ollut todella maukasta. Ruoka on lämmin saapuessaan, maistuu ja tuoksuu kotiruoalta. Ruoka on tullut aina ajallaan, aikataulussa. Mummi saa tuoreen ruuan myös viikonloppuna, mikä on hänelle ja meille iso asia. Ystävällinen palvelu. Ateriapalvelu on toiminut todella loistavasti. Ilolla voimme suositella, mummi on iloinen ja tyytyväinen, ja me myös.”

  Eriika, Joensuu

  {

  Tavallista kotiruokaa

  ”Tavallista kotiruokaa salaatin ja jälkiruuan kanssa. Ei maistu esanssille!”

  Pirjo Lampio-Juvonen, Joensuu

  Tilaa lämmin ateria rakkaallesi tai itsellesi

  Tilaa helposti tällä lomakkeella. Voit aina tehdä tilauksen myös soittamalla meille.


   Huomioitavaa

   Aterian hinta kotiin toimitettuna Joensuun kantakaupungin alueella, Lehmossa, Kontiolahden kirkonkylällä 11,40 €. Mikäli oikeutettu arvonlisäverottomaan ateriapalveluun, hinta on 10,00 €.

   Näiden alueiden ulkopuolelle, kysy hintaa!

   Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta päivästä. Saman päivän tilaukset on tehtävä toimituspäivän aamuun klo 7 mennessä. Jos haluat tilauksen alkamaan tai päättymään tiettynä päivänä tai tietyllä viikolla, mainitse siitä tilauksen lisätiedoissa.