Lämmin ruoka, lämmin kohtaaminen – Kotoruoan ateriapalvelu ravitsee ja ilahduttaa Einen arkea

Lihaa, perunaa ja salaattia ruokapöydässä.

Eine ja Rainer Rosenius nauttivat joka päivä Kotoruoan lämpimistä aterioista, jälkiruoista puhumattakaan. Tuttujen työntekijöiden kanssa on mukava rupatella päivittäisten kohtaamisten yhteydessä.

Monipuolista ja herkullista kotiruokaa – herkkuja unohtamatta

Kotoruoan väki tuo lämpimän aterian Roseniuksille kerran päivässä. “Asiakkuus on ollut erittäin helppo. Ruokaa on aina riittävästi, ja se on ollut hyvää. Kotoruoan väki on ystävällistä ja auttavaista, ja astiatkin ovat erittäin puhtaita”, Eine kuvailee.

Eine on tyytyväinen Kotoruoan tarjoiluihin, ja aterioista hänen suosikkejaan ovat kalaruoat. “Kalahan on aivan hirmu hyvää. Ja aivan erityisesti annan arvoa heidän jälkiruoilleen! Ne ovat todella hyviä ja monipuolisia, ja niissä on paljon hedelmiä”, Eine kehuu.

Lämpimän aterian ja jälkiruokien lisäksi Kotoruoalta saa tilattua kätevästi myös juhlaherkut. “Jos on esimerkiksi synttärit, joulu tai muu juhlapyhä, tilaan heiltä todella hyviä kahvileipiä. On myönteistä, ettei tarvitse lähteä muualta etsimään”, Eine vinkkaa.

Kotoruoan työntekijä nostaa ruokapakkauksen autosta kuulaana syyspäivänä Joensuussa.

Lämmin ateria matkalla asiakkaan kotiovelle.

Kotoruoan kanssa voi jakaa arjen ja juhlan

Eine kuvailee Kotoruoan työntekijöitä kohteliaiksi ja iloisiksi. “Kaikki työntekijät ovat oikein mukavia. Eniten meillä käy Marika. Hän on oikein ihana ihminen, ihan huippu! Kun minulla oli synttärit, hän kävi tässä myös jälkeenpäin ja me rupattelimme kolme tuntia”, vähän aikaa sitten 92-vuotissyntymäpäiviään juhlistanut Eine kertoo.

On mukavaa, kun ateriapalvelun väki jelppii tarvittaessa arkisissa pikkupulmissa. “He auttavat monenlaisissa pienissä asioissa. Jos jokin on esimerkiksi hävinnyt enkä löydä, niin hehän huomaavat: tuossa se on! Oikein mukavaa, hyvää palvelua”, Eine tuumaa.

Eine kertoo suositelleensa Kotoruokaa jo eteenpäinkin: “Ruoka on aina lämmintä, ja astiat ovat hyvät. Kotoruoalla on siisti meininki, ei ole mitään moittimista!”

Tilaa ilmainen testiateria

Olisiko mukava testata lämmintä ja taatusti maukasta ateriaa kotiovelle toimitettuna?