Kokemuksia Kotoruoka-palvelusta

Lämmin ruoka, lämmin kohtaaminen

Kotoruoan ateriapalvelu ravitsee ja ilahduttaa Einen arkea. Eine ja Rainer Rosenius nauttivat joka päivä Kotoruoan lämpimistä aterioista, jälkiruoista puhumattakaan. Tuttujen työntekijöiden kanssa on mukava rupatella päivittäisten kohtaamisten yhteydessä.

Kokemuksia Kotoruoasta

Kotoruokaa aina leireille ja turnauksiin

“Kokeilimme ruokapalveluanne ensimmäisen kerran Jippo-junioreiden jalkapallon Talvileirille talvella 2021. Ruoka maittoi leirillä niin hyvin sekä lapsille että valmentajille, että olemme sen jälkeen tilanneet teiltä ruuat kaikille leireillemme ja järjestämiimme turnauksiin. Teillä on kohdillaan palvelun ystävällisyys, ruuan maku ja hinta, ja ruokaa on aina tilausmäärään nähden riittävästi.”

Kalle Kangaspunta
Jippo-juniorit ry., Joensuu

Ystävällinen palvelu

”Ruoka on ollut todella maukasta. Ruoka on lämmin saapuessaan, maistuu ja tuoksuu kotiruoalta. Ruoka on tullut aina ajallaan, aikataulussa. Mummi saa tuoreen ruuan myös viikonloppuna, mikä on hänelle ja meille iso asia. Ystävällinen palvelu. Homma on toiminut todella loistavasti. Ilolla voimme suositella, mummi on iloinen ja tyytyväinen, ja me myös.”

Eriika

Runsaat annokset

“Äitini on ollut erittäin tyytyväinen maukkaisiin ruokiinne, annokset ovat reilun kokoisia. Kiitos!”

Matti

Toiveet huomioidaan

“Luotettava ja ystävällinen palvelu toiveita huomioiden.”

Ritva Lieppinen

Vaihtelevaa ruokaa

“Ruoka on maukasta ja riittävän vaihtelevaa.”

Tapani Karttusen puolesta MK

Nopea reagointi

”Ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Hinta on ollut sopiva. Olette nopeasti pystyneet reagoimaan mahdollisiin lisätilauksiin.”

Eija Weeman

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Esimerkkejä brändeistä, jotka ovat halunneet erottautua Kotoruoan avulla.

Jippo-juniorit ry, leirit ja turnaukset

Päiväkoti Tilkkutäkki

Kontiolahden kunta