Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Olga on ateriapalvelun energinen pyörittäjä, joka pitää langat käsissä kaiken hulinan keskellä. Olga nauttii haasteista, ihmisten kohtaamisesta ja keittiöporukan hyvästä meiningistä, mutta ei pidä makaronilaatikosta. Työkavereiden ja asiakkaiden mukaan Olga on aina iloinen ja Olgan kanssa on helppo tehdä töitä. Vapaa-ajalla sukset suihkivat ja lenkkipolut tömisevät.

Olga Pulkkinen

Tero on supliikki savolainen jutustelija, joka tietää taikasanat hommaan kuin hommaan. Tero “kattelee päältä” ja huolehtii, että kaikki on Kotoruoankin puolella kunnossa, sekä hoitelee juttumiehenä myyntihommia ja yritysasiakkaiden kanssa yhteydenpitoa. Muuten moniosaaja Teron arki kuluu enemmän Kotopalveluiden remonttipuolella.

Tero Savolainen

Muu henkilöstö

Mervi on Kotoruoan tehopakkaus, joka voittaa joka vuosi vauhdikkaimman ruokakuskin palkinnon. Mervi nauttii lähettinä kurvailusta ja asiakkaiden ilahduttamisesta – sekä makaronilaatikosta! Toiset kuvailevat Merviä reippaaksi ja järjestelmälliseksi. Mervin ympärillä on auttavainen ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Liikaa energiaa Mervi purkaa padel-kentällä.

Mervi Malinen

Keittiötyöntekijä

Jenni on Kotoruoan huolehtivainen leijonaemo, joka kokkailun ohessa taikoo paikat siistiksi ja tarkkuutta vaativat asiat järjestykseen. Jenni nauttii auttavaisesta työyhteisöstä ja vaihtelevasta työstä, mutta ei kiireen keskellä hajoilevista laitteista. Jennikin äänestää makaronilaatikon puolesta! Vapaa-ajalla voit nähdä Jennin laukkaamassa hevosen selässä tukka hulmuten.

Jenni Sorjonen

Keittiötyöntekijä

Eedla on nuoremman polven moniosaaja, reipas ja ripeäotteinen Kotoruoan keikkalainen. Eedla tulee hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja kaikki Eedlan kanssa. Asiakaspalautteen mukaan Eedlalla on säkenöivä hymy. 

Eedla Savolainen

Keittiötyöntekijä

Tilda on Kotoruoan organisaation tiskiosaston päällikkö, joka perehdyttää tomeralla otteellaan uudet tiskarit. Tildan voi bongata myös pitopalvelukeikoilla sekä Hirvirannassa. Työkaverit kuvailevat Tildaa vastuuntuntoiseksi. Mikä Tildalla ei onnistu, sitä ei yleensä tarvitse tehdä.

Tilda Savolainen

Keikkalainen, tiskareiden vastuuhenkilö

Marika on Kotoruoan kakkutaikuri, jonka käsistä syntyvät kauneimmat luomukset hienoimpiinkin juhliin. Kuten savolaiselle sopii, tämä sanavalmis kondiittori-kokki ilahduttaa ympäristöään kakunpyörittelyn lomassa myös hyvällä huumorilla ja iloisen tunnelman luomisella Kotoruoan keittiöön. 

 

Marika Uuksulainen

Laskutustiedot